Medlemskaber

Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem. Er du under 18 år kræver alle DIBS aftaler underskrift fra forældre/værge. 

 

Priser

DIBS  Pris pr. mdr.
DIBS Kids – til og med 14 år kr. 129,-
DIBS Ældresagen kr. 169,-
DIBS Basis kr. 189,-
DIBS Danmarkskort kr. 309,-
DIBS Familie kr. 409,-

Dibs Basis, Ældresagen & Kids*

Pris pr. måned via DIBS kr. 189,-
Medlemsskabet indeholder:

 • Fri adgang til styrketræning og konditionstræning i hele åbningstiden
 • Fri adgang til individuel cirkeltræning
 • Fri adgang til Indoor Cycling udenfor perioder hvor der afvikles hold
 • Gratis programlægning
 • Gratis berostillelse i op til 4 uger pr. år

* Kids skal være i følge af en voksen

Kids-medlemskab

Såfremt du er under 15 år, stilles der krav fra centeret om, at du får en programlægning hos et af centerets instruktører – af sikkerhedsmæssige årsager. Herudover skal du træne i følge med en voksen på 18+.

Er du mellem 15-18 år vurderer vi, at du kan træne på egen hånd – dog kræver vi en samtykke fra dine forældre, som accept af, at du tegner et medlemskab hos os.

Berosættelse

Berostilling kan kun ske såfremt du har et PBS eller DIBS-medlemskab. Berostilling kan kun ske fremadrettet og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Du kan ikke berosætte dit medlemskab i bindingsperioden – dvs. mens du venter på at dit medlemskab afsluttes. Modregningen i dit medlemskab grundet berosætning sker med en forsinkelse på op til indeværende måned plus én måned. Berostilling kan ikke aftales mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder:

1. Berosætning kan ske online via www.naestved.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Pause medlemskab”. Login for at pause dit medlemskab. Du kan berosætte dig i minimum 14 dage og op til 3 mdr. af gangen online. Ønsker du, at berosætte dig yderligere, henviser vi til punkt 2 og punkt 3.

2. Berosætning skal ske via e-mail til naestved@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer, samt en opstarts dato og slutdato for ferieperioden. Vi bekræfter din berosætning med en retur-mail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse, så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 

3. Berosætning kan også ske via personligt fremmøde i receptionen. Du modtager en kvittering – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse.

Opsigelse

Kontante medlemskaber kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Bindingsperioden for et DIBS-medlemskab ved udmeldelse er altid indeværende måned plus én måned. Udmeldelse mht. et PBS eller DIBS-medlemskab kan IKKE ske mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder:

1. Udmeldelse online via www.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Opsig medlemskab”. Login med dine medlems oplysninger, for at opsige dit medlemskab – se §1b under “medlemsvilkår” i menuen. 

2. Udmeldelse via mail til naestved@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer. Vi bekræfter din udmeldelse med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse mht. din mail – så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse.

3. Udmeldelse kan i også ske via personligt fremmøde i receptionen. Du modtager en kvittering – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse.

Køb dit medlemskab online her

Unge under 18 år skal have forældre med når de opretter abonnement!

Vi tilbyder

 • Fri adgang til hele centeret
 • GRATIS programlægning
 • GRATIS program opfølgning
 • GRATIS berosættelse
 • GRATIS udmeldelse
 • GRATIS medlemskort
 • GRATIS parkering
 

Betaling via MobilePay

I Sport og Fitness Næstved modtager vi IKKE kontanter i centeret – dog tilbyder vi betaling med MobilePay.

MobilePay_Logo_Sort-300x197

DIBS gebyr

Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,86 kr. på alle medlemskaber i Sport og Fitness kæden.